HUGO'S EETHUIS

HUGO'S EETHUIS pizza's - Turkse broodjes - doner - shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 973 beoordelingen
10 aug 2020 om 1:13 Bezorging duurde erg lang, nadat in de app was aangegeven we zijn er bijna moest er nog een half uur gewacht worden
8 aug 2020 om 20:51 Najlepsza pizza w okolicy.
6 aug 2020 om 21:18 Zoals altijd erg lekker eten! De bezorging is prima. De bezorgtijd klopte exact.
2 aug 2020 om 22:09 Melding gekregen dat eten over 30 minuten bezorgd zou worden maar dat bleek een uur te zijn. De bezorger was zeer vriendelijk, en het eten was goed.
31 jul 2020 om 20:05 3 weken geleden voor de 1ste keer besteld... en omdat alles toen zo snel geleverd was en zo ontzettend lekker... vandaag voor de 2de keer besteld... en was weer top... heerlijk gegeten snel geleverd... dus komt ook zeker een 3de keer... zeker een aanrader
29 jul 2020 om 21:39 Ik had rond 16.00 mijn bestelling geplaatst voor de tijd rond 18.40. Mijn bestelling kwam pas om 17.10 wat dus een halfuur te laat was dan waar k voor betaal, wat ik dus ontzettend slecht vind.
26 jul 2020 om 19:47 Was lekker zeker herhaling waart
23 jul 2020 om 21:05 De pizza was prima, maar de funghi niet heel rijkelijk belegd. Bezorgtijd was ingeschat op 29 minuten en duurde 75, dus daar zeker niet tevreden over. Er was ook geen communicatie dat het langer zou duren.
21 jul 2020 om 22:05 Snel bezorgd, goed warm en uiteraard lekker! Bestel hier wel vaker en heb gelukkig nooit slechte ervaringen gehad.
19 jul 2020 om 13:25 Bestel je een durum kipkebab ZONDER GROENTE (SLA, TOMAAT ETC)! Krijg je een durum met groente. Bel je op krijg je een grote bek terug!
18 jul 2020 om 22:55 Normaal zijn de spareribs super vandaag was het slecht heel veel vet, losse botjes en veel bot aan de uiteindens
16 jul 2020 om 20:43 Eten smaakt heerlijk, bezorging netjes maar wel best laat. Er was alleen geen onderscheid gemaakt tussen 2 verschillende calzones. We hebben ze dus moeten opensnijden om te kijken welke van wie was.