HUGO'S EETHUIS

HUGO'S EETHUIS pizza's - Turkse broodjes - doner - shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1400 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hugo's Eethuis. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 6:04 Op maandag avond werkelijk meer dan ander half uur gewacht op onze bestelling, en als je dan belt zeggen ze: 5 minuutjes meneer we zijn onder weg: ik heb nog nooit zo lang 5 minuten gewacht.
18 mei 2022 om 22:44 Really nice pizza and salad! Cold drinks wrapped to stay cool! Delivered at requested time and great contact with Hugo’s!
16 mei 2022 om 19:46 Het was erg lekker
15 mei 2022 om 8:55 Super goed !
11 mei 2022 om 20:06 Het was lekker !!!
6 mei 2022 om 9:42 Ik kon bij bezorgtijd maar tot 90 minuten aanvinken. Heb helaas 2 uur moeten wachten op mijn eten. Na ander half uur gebeld. Toen kreeg ik te horen: “we komen er zo aan”. Drukte kan altijd, geen probleem. Maar bel ff als het echt lang gaat duren.
2 mei 2022 om 23:03 Super!
2 mei 2022 om 22:02 Eten was lekker. Alleen het gerecht met de pindasaus was te pittig . Heb het niet kunnen eten. Jammer. Tip: voortaan gewone pindasaus over het eten en in extra bakje ook het gewone saus. Is veel lekkerder.
2 mei 2022 om 21:36 Was super lekker!
29 apr 2022 om 23:21 lekker !!!